miercuri, 28 mai 2008

Moment publicitar..

Un articol dedicat special prietenului Google: bebo, myspace, world cup, metacafe, radioblog, wikipedia, video, rebelde, mininova, wiki, afacere, bani, firma, jocuri olimpice, olimpiada, programare, traduceri, informatica, cosmetice, youtube, hacking, C, Java,
referat, euro 2008, TV online, ronaldinho, bush, zeitgeist, filosofie, cum sa faci bani, cum sa pornesti o afacere, cum sa gandesti, cum sa ajungi milionar in dolari, Orlando Bloom, yahoo, coca-cola, Angelina Jolie

Filozofeala

Un om, sa-l numim sugestiv Man poate sa traiasca in 3 moduri, sau mai bine zis timpuri ale gandirii: trecut, prezent si viitor. Problema lui este ca privind din punctul sau de referinta intern, nu reuseste sa constientizeze in care din ele se afla, la fel cum Morley si Michelson au descoperit ca dintr-un sistem de referinta neinertial, starea pare a fi de repaus, asa si Man are nevoie de o perspectiva exterioare ca sa se observe, el fiind gandul si gandul fiind el. Nu-i poti spune pestelui ca e ud, nu?

Daca Man are referinta interioara spre trecut, nu va trai niciodata cu adevarat, el va fi introvertitul analitic, melancolic, regretand numeroase lucruri care il macina intr-un perpetuum mobile, pe care nu poate sa le uite, de care nu se poate desprinde, dar si aducandu-si aminte de momentele frumoase, care acum sunt ridicate la un grad de neatins. Cuvintele lui sunt: "Nimic nu va mai fi la fel".

Futuristul, de asemenea un introvertit, dar de aceasta data unul supraoptimist, unul ale carui planuri depasesc granitele universului, un non-conformist. E insa frustrat, un plan se desfasoara in fata lui ca un arbore nesfarsit de obiective, ajuns la un nod, acesta se ramifica inzecit, poate insutit, nu are capat decat moartea. El e de cele mai multe ori omul pe care noi il numim "de succes", doar ca el este singurul care nu vede lucrurile asa, el vrea mai mult. Cuvintele lui sunt: "Ce trebuie facut pentru a-mi atinge scopul?"

In momentul in care Man simte realitatea, e vesel prin fiecare moment care se scurge in fata lui, pe care il simte, il miroase, il gusta, el este un extrovertit, este cel avand intotdeauna zeci de prieteni in jurul sau, este cel care te face sa te simti bine, implinit doar stand in preajma lui. Man nu realizeaza mult in viata, e un om simplu care radiaza de sentimente pozitive, e aproape molipsitor. Cuvintele lui sunt: "Hai la o bere!"

Man se intreaba: Are legatura implinirea ca om cu fericirea? Tu ce esti, cine vrei sa fi, cum crezi ca vei ajunge acolo?